Huisartsenpraktijk Molentocht is geopend op:
maandag t/m vrijdag 08:00-13:00 en 13:30-17:00 uur
Telefoonnummer:
0299-469000
Telefoonnummer: 0299-469000
Geopend op: maandag t/m vrijdag 08:00-13:00 en 13:30-17:00 uur

Formulieren en bestanden om te downloaden

Diverse formulieren en achtegrondinformatie, in gebruik bij Huisartsenpraktijk Molentocht. U kunt deze documenten afdrukken, invullen en inleveren bij de praktijkassistente.

Reizigersadvisering

Bij een verre reis maakt raden wij u een goede voorbereiding aan. Meestal moet u uiterlijk twee weken voor vertrek de benodigde injecties toegediend krijgen, soms vier weken te voren. Vul het formulier in - compleet met uw gedetailleerd reisplan- en maak een afspraak op het spreekuur. Reizigersadvisering valt niet onder de basisverzekering en dient apart betaald te worden. Meer info bij de praktijkasistente.
Naar: Formulier verre reizen


Urine-onderzoek

Bij klachten die op een blaasontsteking wijzen hoeft u geen afspraak te maken. U kunt elke ochtend tussen 8:00 en 10:00 uur de urine brengen. De praktijkassistente verzoekt u een vragenlijst in te vullen en zij onderzoekt later in de ochtend de urine. U kunt dan vanaf 11:00 uur bellen voor een eerste uitslag. U kunt ook onderstaand formulier uitprinten, invullen en tegelijk met de urine afgeven, want dan heeft u de vragen al beantwoord.
Urine onderzoek is op vrijdag beperkt mogelijk, omdat we dan geen 'snelkweek' kunnen inzetten.
Naar: Formulier urine-onderzoek


Inschrijving nieuwe - geaccepteerde - patiënten

Huisartsenpraktijk Molentocht heeft weer ruimte voor nieuwe patienten uit de wijk (postcode 1447). Als u als nieuwe patient bent geaccepteerd, dan graag onderstaand formulier invullen en afgeven bij de praktijkassistente.

Naar:  Inschrijfformulier

 


Verklaringen

De huisartsen geven in het algemeen geen medische verklaringen af. Niet voor school, niet voor neit meedoen met gym, niet voor ziektemelding op uw werk. Meestal is geven van verklaringen niet mogelijk en wettelijk niet toegestaan. Uw huisarts is niet onafhanklijk en daarmee niet in staat voor u als onafhanklijke arts te functioneren. 

In die zeldzame gevallen, waarbij het wel is toegestaan, valt dit niet onder de basisverzekering en zijn de kosten € 37,50.
Naar: Het afgeven van Medische Verklaringen


Tarieven huisartsen

Meestal zal de zorg van de huisartsen aan u onder de basisverzekering vallen en dus zijn daar voor u geen directe kosten aan verbonden. Als u achtergrondinformatie over priijzen wil inzien, benut dan onderstaande link (Naar NZA): Tarieven huisartsen